Media

Hieronder kun je een impressie krijgen van hoe onze cleanteams te werk gaan en wat voor impact zij kunnen maken

Leids Ontzet

Tijdens Leids Ontzet wordt het ontzet op 3 oktober 1574 gevierd. Wij hebben vooral afvalbakken geleegd, afval geprikt en hardcups ingezameld. Het terrein is tijdens Leids Ontzet nog nooit zo schoon gebleven!

Proefpark

Het nazomerfestival met allemaal foodtrucks. Wij hebben afvalbakken geleegd, afval geprikt, mensen geïnformeerd en het afval gescheiden. Het terrein is schoon gebleven door de bezoekers en ons!

Pride @ThePark

De aftrap van de Pride is inmiddels een traditie geworden in het Vondelpark. Wij hebben afvalbakken geleegd, afval geprikt en mensen geïnformeerd. Het Vondelpark is schoon gebleven door de hulp van bezoekers en ons!

Houtfestival

Tijdens het Houtfestival treden de meest uitlopende artiesten op. Wij hebben afvalbakken geleegd, afval geprikt, mensen geïnformeerd en het afval gescheiden. Zo hebben wij het terrein schoon gehouden!

Promodag afvalscheiding

De cleaners zijn samen met Spaarnelanden de straat opgegaan om mensen te gaan informeren over hoe makkelijk je je afval kan scheiden. Het is zo leuk om mensen informatie te geven die ze nog niet weten!

Zwerfafval preventie Haarlem

Op zaterdag en zondag zorgen De Groene Muggen in het centrum van Haarlem dat er geen zwerfafval meer bijkomt. Ze ruimen zwerfafval op, informeren mensen en zorgen voor lege afvalbakken. Zo houden we Haarlem schoon!

Bloemencorso

De bloemencorso is een optocht met praalwagens die versierd zijn met bloemen. Wij zorgen dat de afvalbakken worden geleegd, er geen zwerfafval is en mensen worden geïnformeerd. Zo houden we het samen schoon!

Canal Pride

Het evenement waar je kan zijn wie je wilt zijn. Wij zorgen voor afvalscheiding, lege afvalbakken, prikken van afval en het informeren van bezoekers. Zo houden we ook in Amsterdam de straten schoon!

Teva Halve van Haarlem

De marathon van Haarlem. Dit jaar was de 35e editie alweer! Wij zorgen natuurlijk dat de afvalbakken leeg zijn, er geen afval op de grond ligt en moedigen de deelnemers aan. Samen houden we het terrein schoon!

Jordaan festival

Het straatfestival waar allemaal mensen bij elkaar komen om naar rasechte Amsterdamse volksmuziek te luisteren. Wij zamelen hardcups in, legen de afvalbakken en prikken afval. Samen hebben we het terrein weer schoon gehouden!

SuperHero KidsRun

De 1e editie van deze leuke kids run. Veel kinderen die natuurlijk mee deden, maar ook veel ouders die mee deden. Wij hebben de deelnemers aangemoedigd en het terrein schoon gehouden.

Mugfest

Het duurzaamheidsfestival van Haarlem. Wij scheiden het afval, maken de afvalbakken leeg en informeren de bezoekers. Samen een doel, die we samen gaan bereiken!

Canal Pride ’18

Het evenement waar je kan zijn wie je wilt zijn. Wij zorgen voor afvalscheiding, lege afvalbakken, prikken van afval en het informeren van bezoekers. Zo houden we ook in Amsterdam de straten schoon!

Pride @ThePark ’18

De aftrap van de Pride is inmiddels een traditie geworden in het Vondelpark. Wij hebben afvalbakken geleegd, afval geprikt en mensen geïnformeerd. Het terrein is schoon gebleven door het werk van ons en de bezoekers!

Schalkwijk aan Zee

Hier kun je ieder jaar weer genieten van kunst, theater, dans, heerlijk eten en muziek. De Groene Muggen die de afvalbakken legen, afval opruimen en kinderen die heel graag willen helpen. Zo houden wij het samen schoon!

Bevrijdingspop

Het festival op Bevrijdingsdag in Haarlem met inmiddels al 39 edities. Wij houden de weg naar het terrein en eromheen schoon, zodat iedereen van het feest kan genieten. Samen houden we Haarlem schoon!

Koningsdag Haarlem

Tijdens Koningsdag hebben De Groene Muggen samen met de bezoekers Haarlem weer schoon gehouden. Ze hebben de afvalbakken leeg gehouden, zwerfafval geprikt en mensen geïnformeerd. Het was een leuke drukke dag!

Koningsdag Amsterdam

Tijdens Koningsdag in Amsterdam hebben de clean teams spullen ingezameld, mensen bewust gemaakt en het terrein schoon gehouden. Het was een leuke en drukke dag!