De kleding

Dit zijn de opvallende outfits van de cleaners. Met de ene outfit lopen de cleaners in Haarlem rond en met de ander lopen ze in steden rond die geen eigen outfit hebben.

De jurk en het dienblad zijn geschikt om op een leuke manier bekers in te zamelen.

Accessoires

De bril en het masker worden gebruikt op evenementen om de cleaners een feestelijke uitstraling te geven. Ook dragen de cleaners bij hun outfit een hoed. Standaard wordt de groene hoed zonder iets erop gebruikt. Daarnaast hebben ze een hoed met ‘Haarlem plastic vrij’ erop, deze wordt gebruikt voor campagnes in Haarlem. Natuurlijk hebben ze ook handschoenen. Deze zitten standaard bij de outfit om vieze handen te voorkomen.

Prikkers & Sandcleanr

Afvalprikkers zijn ideaal om het afval van de grond te ruimen. De cleaners maken hier dan ook gebruik van en nemen deze mee naar uw evenement.

Afvalscheppen worden gebruikt om veel afval samen, bijvoorbeeld rond een vuilnisbak, makkelijk op te ruimen.

De Sandcleanr wordt gebruikt om gemakkelijk klein zwerfafval, zoals kauwgum of sigarettepeuken, maar ook flesjes en blikjes op te ruimen uit het zand.

Afvalringen

Afvalringen zijn ideaal om afval in te kunnen zamelen. Met de Wimmer ring en Duoring kunnen we zelfs twee verschillende stromen inzamelen en zorgen we voor afvalscheiding. Bij de Duoring is het mogelijk om het design te personaliseren.

De cleanwalkr met een daarbij horende harnas zorgt ervoor dat je twee handen vrij hebt om op te ruimen.

Bekerhouder

Met onze bekerhouder kunnen we gemakkelijk hardcups inzamelen. Dit is heel handig op drukke evenement waar we hardcups tegen komen en in de buurt geen inleverpunt is.

Grondstofscheidingswagen

We hebben ook een grondstofscheidingswagen. Hiermee kunnen de cleaners gemakkelijk afval scheiden en de volle afvalzakken meenemen naar een container, om ze daar vervolgens weg te gooien. Ook super handig om spullen die ze nodig hebben in mee te nemen.

Vuilniszakken

Een vuilniszak is nuttig, maar kan tegelijkertijd dienen als communicatiemiddel. De Groene Lobby heeft verschillende soorten vuilniszakken voor verschillende projecten.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een gepersonaliseerde vuilniszakken te creëren zodat deze nog beter aansluit bij het evenement of de campagne.

Prullenbak

Een goede prullenbak is nodig voor optimaal resultaat. De Groene Lobby is niet gespecialiseerd in het leveren van bakken, maar heeft wel een aantal speciale bakken die het scheiden van afval kunnen optimaliseren. 

Eindrapportage

Om onze werkzaamheden en resultaten goed in beeld te brengen, kunnen wij een eindrapportage aanleveren. Hierin staan gegevens over de hoeveelheid afval, grondstoffen, en verbeterpunten voor volgende edities. Dit ondersteunen wij met foto’s ter bewijsvoering